WWW.TURKSESUPERMARKT.NL

"Voor de komende feestdagen bestel tijdig uw baklava, relatiegeschenken en kerstpakketten om teleurstellingen te voorkomen"

Welkom bij Turksesupermarkt.nl

Turksesupermarkt.nl is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van Turkse en andere uitheemse producten via internet.

De Turkse en andere uitheemse producten bestellen bij Turksesupermarkt.nl is bijzonder eenvoudig en kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

BESTELLEN : U verzendt uw boodschappenlijst via e-mail en natuurlijk vermeldt uw naam, telefoon nummer en het adres waar de bestelling moet worden afgeleverd. Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met een bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw product(en) en de verzendkosten/bezorgkosten, deze is tevens uw factuur.

Genoemde Prijzen : Alle op onze website vermelde prijzen zijn online winkelverkoopprijzen in euro's en inclusief BTW.

BETALEN : U kunt het totaalbedrag overmaken op onze rekening NL79INGB0005164721 (ing-bank iban) t.n.v. ibcom te AMSTERDAM onder vermelding van uw naam, telefoon nummer en het adres. Het duurt ongeveer 2 a 3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

VERZENDEN: Zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven zal uw bestelling verzonden worden met POSTNL.

Wat zijn de verzendkosten? : Binnen Nederland tot 10 kg : € 6,75 - van 10 tot 30 kg : € 12,20

BEZORGEN : Baklava & Borek soorten, wijnpakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten zullen altijd apart en direct door speciale koeriersdienst bezorgd worden en wij brengen bezorgkosten per bestelling / afleveradres in rekening.

Wat zijn de bezorgkosten? : 0-25 km : € 35,00 ... 25-50 km : € 45,00 ... 50-75 km : € 55,00 ... 75-100 km : € 65,00 ... 100-125 km : € 75,00

Wat zijn de levertijden in Nederland?: De levertijden variëren van 3 tot 6 werkdagen, afhankelijk van de voorraad van het door u bestelde product. Indien een product op voorraad is, dan kunt u uw bestelling in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen in huis verwachten.

RETOURNEREN: Alle etenswaren / levensmiddelen kunnen NIET worden geretourneerd in verband met de voedselveiligheid en hygiëne. Non-food kan wel binnen 7 werkdagen met voorafgaande toestemming van leverancier geretourneerd worden mits de verpakking niet is beschadigd. De verzendkosten komen in dit geval voor rekening van de afnemer.

De Turkse en andere uitheemse producten online zoeken ! Volop keuze. Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent ( bijv. iets uit Turkije ), laat het dan even weten. Dan nemen wij contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Turksesupermarkt.nl Team

Referenties:

Hieronder treft u een gedeelte van onze klanten aan die al naar volle tevredenheid van onze diensten gebruik maken. Wij hopen van harte dat we binnenkort ook uw naam als tevreden klant hieronder toevoegen.

De Meeuw Oirschot B.V. Oirschot
Groningen Airport Eelde Eelde
Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland Middelburg
Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland Breda
Newworld Mechelen
Pluspoint Rotterdam
Woonexpress Amsterdan Zuidoost
Woonexpress Den Haag
Woonexpress Waalwijk
Woonexpress Duiven
Woonexpress Barendrecht

 
Ondernemersdiploma 24-juni-1986
 
Getuigschrift 27-augustus-1985
 
Getuigschrift 28-augustus-1984
Kamer van Koophandel: In het handelsregister van de KvK Amsterdam staan wij geregistreerd onder nummer 33216933.

.
KvK Amsterdam: 33216933 BTW nummer: NL080010532B01 ING-BANK (iban): NL79INGB0005164721

Designed by IBCOM AMSTERDAM. Copyright © 2001-2014 All rights reserved. info: over ons